Om mobilmageren

Hvem er vi?

Mobilmageren reparer al elektronik, såsom mobiltelefoner, tablets, computere mm. 

Vores teknikere er uddannede og har mange års erfaring. Det sikrer dig som kunde et godt resultat, når du indleverer din defekte enhed hos os. 

Hos Mobilmageren kvalitetssikrer vi altid kundens enhed, inden den forlader vores værksted. Det betyder, at vi tester alt på enheden efter et serviceforløb, så du som kunde kan være sikker på at dit produkt vil fungerer optimalt.

Vi bruger udelukkende originale og kvalitetsgodkendte reservedele, da mange enheder kan være sensitive over for uoriginale dele. 

Vi tilbyder altid 2 års garanti på de udskiftede dele. Det vil sige, at alle reparationer og reservedele er dækket med 24 måneders reklamationsret (Dog ikke batterier, hvor garantien er 6 måneder)

Vi overtager også enhedens garanti, det er nemlig din sikkerhed for at dit produkt bevarer sin reklamationsret.

Mobilmageren har hjulpet mange danskere med deres enhed, og kan helt sikkert også hjælpe dig.

Vi har kun glade kunder!

Hvad end du er en erhvervskunde eller en privatkunde,er vi klar til at hjælpe dig. Det er vigtigt for os, at kunden er tilfreds med deres produkt efter endt serviceforløb. Vi går meget op i at kunne levere den bedste service og altid med et smil. Vi udfører langt de fleste reparationer inden for 40-50 minutter, nogle få reparationer kræver dog længere tid. Vi tilbyder altid lånetelefon til alle de kunder, der ønsker det.

Vi kan stolt præsentere en score på 4,8 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Mobilmageren Express

Mobilmageren Express er vores mobile koncept, hvor vi kommer ud til dig og reparerer din enhed på stedet, enten på din arbejdsplads eller hjemmeadressen. Dette kræver ingen plads fra din side af, da vi har et indrettet værksted i vores van.

Ydelsen koster ikke ekstra, selvom den gør det mere belejligt for dig at få lavet din enhed. Den kræver heller ingen transport for dig, hvilket giver dig store besparelser. 

Mobilmageren Express kan både bookes ved reparation af en eller flere enheder.  

Apple

iPhone 12

iPhone 11

iPhone X

iPhone 8

iPhone 7

iPhone 6

iPhone SE

Samsung

Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy Note serie

Samsung Galaxy A serie

Huawei

Huawei P30

Huawei P20

Huawei P10

Huawei Mate 20

Huawei Mate 10

Huawei Mate 9

Andet mærke?
så klik her